Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

32 εκ. συνδρομητές έχει το Nintendo Switch Online

*
Η Nintendo συνεχίζει να αναπτύσσεται και στο κομμάτι του Nintendo Switch Online, αφού η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε 32 εκ. ενεργούς συνδρομητές για την πλατφόρμα της. Ο αριθμός αυτός είναι κατά 6 εκ. αυξημένος σε σχέση με αυτό που είχαμε μάθει πέρσι και τα στελέχη της Nintendo δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να επενδύουν στο περιεχόμενο που θα προσφέρει. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ξεκίνησε να προσφέρεται το πακέτο Nintendo Switch Online + Expansion Pack που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια για τα Nintendo 64 και Mega Drive, καθώς και το Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise expansion. Η τιμή του για ένα χρόνο φτάνει στα €39,99, τη στιγμή που το Nintendo Switch Online κοστίζει €19,99 για την ίδια χρονική περίοδο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*